O nás

Modern Therm

Jsme malá rodinná firma, která se specializuje na zateplování zejména rodinných domů a chat. Našim cílem je odvést vždy co nejlepší výkon tak, aby obě strany byly maximálně spokojené. Největší inspirací a motivací pro nás je vždy spokojený zákazník. Profesionální a odborný přístup je u nás samozřejmostí, proto se účastníme pravidelných školení. K aplikaci používáme pouze kvalitní a certifikovanou pěnu, kterou aplikujeme pomocí zařízení od firmy Graco, která je zároveň tím nejlepším poskytovatelem technologií pro tento typ izolace.

Náš příběh začal před několika lety, kdy jsme si uvědomili, že stále více rodin hledá cesty, jak ušetřit na nákladech na topení a zároveň zlepšit komfort svých domovů. Společně jsme se rozhodli, že chceme být součástí řešení tohoto problému a pomoci ostatním lidem žít pohodlněji a úsporněji.

Naším ideálním zákazníkem jsou majitelé rodinných domů a chat, kteří chtějí nejen výrazně snížit náklady na vytápění, ale také přispět k ochraně životního prostředí. Lidé, kteří si váží kvalitních materiálů a profesionálního přístupu malé rodinné firmy.

100%

Dbáme na maximální spokojenost a kvalitu provedené stříkané izolace.

Děláme to, v čem vynikáme, v čem dokážeme nabídnout nejvíce zkušeností a kvality.

Co nás odlišuje od konkurence? Především je to náš rodinný přístup a důraz na maximální spokojenost zákazníků. Jsme malý tým, který pracuje s velkou pečlivostí a osobním nasazením. Díky pravidelným školením a používání nejmodernějších technologií od firmy Graco, zaručujeme, že každá aplikace izolační pěny je provedena perfektně a s dlouhodobým efektem. Kvalitní a certifikovaná pěna, se kterou pracujeme, je dalším důkazem našeho závazku k excelenci.

Každý dokončený projekt je pro nás příležitostí ukázat, že kvalitní izolační práce může změnit životy k lepšímu. Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům a přesvědčte se sami.

  • Děláme to, v čem jsme nejlepší

  • Dbáme na kvalitu odvedené práce

  • Jako malá firma jsme cenově výhodnější

Zkušenosti a pečlivost

Jsou vlastnosti, které prostě nenahradíte. Díky naší specializaci prostě umíme a také dbáme na to, aby odvedená práce byla prostě co nejlepší.

Naše realizace

  • Realizováno 1. 3. 2024

    Zateplení podkroví stříkanou pěnou

    Zateplení podkroví naší měkkou pěnou kterou jsme zarovnali přesně s profilem na sádrokarton.

  • Realizováno 16. 2. 2024

    Stříkaná izolace stísněného půdního prostoru

    Stříkaná izolace stísněného prostoru byla tak trošku výzvou. Poskládat se do tak malého prostoru včetně vybavení, nebylo úplně jednoduché.

  • Realizováno 3. 1. 2024

    Zateplení podkroví novostavby stříkanou izolací s přesnou šířkou

    Zateplení novostavby s výškou izolace přesně 30 cm mezi rastr jsme pěnu zarovnali pomocí desek.

Napsali o nás

Hodnocení našich klientů

“Skvělé”

Výborná komunikace, skvěle odvedená práce, mohu jen doporučit.

Jaroslav Dvořák

„Za den hotovo“

V pohodě domluva a náš dům byl za den hotov.

Petr Svoboda