Frequently asked questions.

Často kladené otázky

Proč je dobrá pěna s otevřenou buněčnou strukturou?

Pěna s otevřenou buněčnou strukturou má mnoho fascinujících vlastností, které ji činí výjimečným stavebním materiálem. Jednou z jejích nejvýznamnějších charakteristik je její difúzně otevřená povaha. Tato vlastnost umožňuje volný průchod vodní páry skrz materiál, což přispívá ke zdravějšímu a stabilnějšímu prostředí uvnitř staveb. Tím, že zamezuje akumulaci vlhkosti a vzniku plísní, pěna s otevřenou buněčnou strukturou nejen chrání stavební konstrukci, ale také zajišťuje, že budova může „dýchat“. To je obzvláště důležité u dřevostaveb, kde je kontrola vlhkosti klíčová pro dlouhou životnost a stabilitu konstrukce.

  • Vysoká pružnost
  • Prodyšnost a paropustnost
  • Akustické vlastnosti
  • Proč je stříkaná izolace lepší než vata?

    Stříkaná izolace se aplikuje pomocí speciálního zařízení, které umožňuje rovnoměrné rozprašování materiálu po povrchu. Tento proces zajišťuje, že izolace vytvoří těsnou a kontinuální vrstvu bez jakýchkoli mezer. Eliminace mezer je klíčová, protože minimalizuje vznik tepelných mostů, což jsou oblasti, kde může teplo snadno uniknout.

  • Proč je dobrá pěna s uzavřenou buněčnou strukturou?

    Pěna s uzavřenou buněčnou strukturou je fascinujícím materiálem, který vyniká svými jedinečnými vlastnostmi a širokým spektrem aplikací v stavebnictví, průmyslu nebo jiných technických aplikací. Pěna má relativně nízkou hmotnost, která je kombinována s vysokou hustotou.

  • Proč je dobrá pěna s otevřenou buněčnou strukturou?

    Pěna s otevřenou buněčnou strukturou má mnoho fascinujících vlastností, které ji činí výjimečným stavebním materiálem. Jednou z jejích nejvýznamnějších charakteristik je její difúzně otevřená povaha. Tato vlastnost umožňuje volný průchod vodní páry skrz materiál, což přispívá ke zdravějšímu a stabilnějšímu prostředí uvnitř staveb.